Danbury Common, Essex

Set in the beautiful village of Danbury this property needed a total overhaul. The new owners approached us with a brief that included a very generous open plan living space for their growing family, along with modernised external finishes and a new pool house.
Even with some planning restrictions in the area we were able to deliver a substantial increase in floor area as well as new first balcony areas to make the bedrooms that little bit more special, drinking in the views to the rear.
Working along with our client we created a seamless connection with the garden space using beautiful tall sliding glass doors across the whole rear elevation. A vaulted ceiling and some minimal framed roof lights mean this family area is flooded with light and a great space to be.

ServicesHouse RenovationYear2020Project Cost£250,000 - £500,000